Vår i sinne

God morgon….nu har det börjat att snöa….när all snön är borta och man har haft några sköna dagar i solen. I går jobbade vi ute i trädgården en stund och satt sedan i solen och gottade oss. Det var superskönt solen värmde upp vår lilla hörna till närmare 30 C !! Gissa om vi njöt… 🙂 Det var verkligen vår i hjärta vår i sinne

Inte blir ,man glad åt att titta ut idag inte….vi har någon plusgrad så snön smälter väl bort fort….men det ser hemskt ut…

Rolf har reggat husbilen och nu ska den städas men jag går inte ut där…..förrän han har satt på värme så det blir hyfsat där ute.

Tack Bruce och Sylvia för trevligt sällskap och god mat på påskdagen! Lite gemenskap då och då förgyller ju vår tillvaro. Snart bjuder vi tillbaka på en grillning….av något slag

Ja, nu är påsken till enda och jag får väl ta mig i kragen och plocka bort alla påsk attiraljer som har lyst upp vårt matrum under helgen. Snart är det dags att ta bort snödäcken och nu är verkligen våren på gång… men så sen den är i år. Några små krokusar tittar lite skämt upp och fryser nog om ”fötterna”…..mera vårtecken är att nu är det dags att storstäda uterummet och göra det beboligt….all extra plast ska plockas ner och vikas ihop och knytas om tills nästa höst och   det har varit så lätt att slippa flytta in alla stora kaktusar ….de är ju svintunga….alla våra medelhavsväxter har mått bra av att få stå där ute och vi har haft på lite extra värme och hällt cirka 5-6 C….men det har ju inte varit så kallt så det har inte gått åt så mycket el faktiskt…..perfekt temperatur för dom….

Snart  eller när våren är med oss så ska vi ta en liten tur och gratta lilla Izabella som har fyllt 4 år och Isabel som också har haft födelsedag…presenterna ligger här och väntar och som vanligt så har jag inte slagit in dom i presentpapper….ännu…att det ska vara så himla svårt att göra paket…jag älskar att köpa presenter men hatar att slå in dom….kanske hittar jag någon mera present till Bellis..man vet aldrig….jag tycker att hon är så rolig…hon skickar långa sms till mig då och då….hon är verkligen en härlig tjej om förgyller våra liv då vi ses då och då

Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på till middag idag…. men det blir kanske som vanligt… när jag inte har någon bra ide…jag öppnar frysen och det som ligger närmast blir dagens middag….så än så länge är det ett öppet kort så att säga.

Du ska ha en trevlig dag

Tjnixen 

 

 

 

 


Want to Leave a Reply?