Vår i sikte

God morgon om det nu är en god morgon när det är en helgrå dag…jag tycker inte det för jag föredrar  solig varma dagar

labrador från skärvenäset's kennel

Agnes på Gotland

Igår tog vi en pus i arbetet och gjorde en liten vårutflykt med bilen och hundarna….vi åkte en så långt men hamna på ett strövområde där vi tog en promenad med våra 4 fotingar med viftsvans… och naturligtvis så hittade vi många vårblommor att njuta av…utflykten avslutades med en stående fika vid Finjasjön där våra huliganer fick ta sitt första dopp för säsongen och det tackade de inte nej till…..

det är mysigt där och snart så ska vi dit igen för vi har om tradition att ta husbilen och kära kusin Bruce med fru Sylvia att åka dit och ha en mysig dag i solen med hundarna och då brukar Bruce se till att de får apportera och ha lite kul…sedan sitter vi där i solen och njuter och späder på vår solbränna så vi blir lite fräschare och naturligtvis vackrare…..och njuter av kaffe och smörgåstårta….då har vi en riktigt mysig dag…..om vi iddes skulle vi kunna åka it och ha gökotta…badar gör vi aldrig för vi badar endast utomlands där vatten värmen är lite trevligare så man kan njuta.

Vi får väl regga in husbilen igen nu i maj…. när ska vi då ta en tur ut till Öa… vi brukar ju ta en vårtur och en   hösttur

Idag läggs det nya golvet i matrummet in…..det blir skönt med  nya golv överallt…. härligt och lättstädat! Jag vill lägga på lite mattor med Rolf vill inte för då ramlar vi säger han och kanske har han rätt…men det skulle vara mysigt  men det är mycket mera lättstädat utan förstås.

Ibland får man höra saker som nästan får en att tappa hakan….nu ska jag inte dela med mig av dessa  vanvettiga saker….i alla FALL INTE IDAG…..men det finns inte mycket som förvånar mig numera. Strindberg hade rätt DET ÄR SYND OM MÄNNISKAN….i alla fall om vissa….alla är ju inte helt galna som tur är….det finns ju friska människor

Idag ska jag sätta in en pulled pork i ugnen… det är populärt här…. lunch blir rester….så dagens matlagning blir inte alltför avancerad….

Så ha nu en riktigt bra dag och njut till fullo…om du har tur så får du sol

Tjenixen


Want to Leave a Reply?

««   ∞   »»