Ord värda att fundera över

God morgon idag regnar det så den mesta snön som kom igår är nu borta och glad för det för naturligtvis jag

Inte städade jag i husbilen igår inte….. för Rolf håll på och grejade där ute och han tyckte att det blev för trångt med alla grejer och för rörigt…så det jobbet finns kvar….till det är  en passande dag ingenting blev gjort i uterummet heller för jag tyckte att det var alldeles för ruggigt väder

Jag försökte däremot att utöka mitt cyklande från 60 minuter till 85 minuter men det var ett stort misstag…jag fick jätteont i nacken så det får jag skjuta fram och då öka i sakta mak….

Idag kanske jag ska slå in paket….hmm

Idag går nog tjälen skull jag tro….så nu får Robban var så bussig och dammsuga 2 gånger per dag för jag gillar inte att det är sand på vårt nya hallgolv….eftersom jag går barfota så känner jag det direkt just nu så är det bara hundrummet kvar för Robban så han har jobbat på bra

Jag såg att det börjar en hundkurs visserligen en valpkurs och tänkte att Alfons skulle gå…..men Rolf vill inte…..om jag skulle skärpa till mig…och ta kursen själv …men med min usla balans…..haltande…hmm

Paulina vårt barnbarn i Ryssland fyller snart 6 år och jag hoppas på att få iväg ett kuvert idag till Anna…..om vi skulle skicka med en slant till Sergejs lilla pojke cirka 4 månader…också  som vi också betraktar som vårt barnbarn……var det Andrej han skulle heta…..han var jättesöt…. mitt minne….sviker mig där…….4 månader, 4 år och 6 år vilka små godingar….

Så njut av din dag

Tjenixen 

 

 

 

 

 


Want to Leave a Reply?

««   ∞   »»