Njutbar dag

God morgon där ute i solskenet

Nu har jag inte haft tid att skriva på några dagar….med gäster i huset så är det mycket frukost….lunch och middag och så fika och städning….och sedan att serva med dammsugning vid golvläggning….Tania gör det och det…pust…men nu ligger de nya golven där och golvlisterna är på plats men lite fattas det ännu…men då hände det som inte skulle hända förstås

Kopplingen på bilen sa hej då nu sticker jag….så nu plockar Rolf ner kopplingen med mera för att montera in en ny koppling och då läckte en drivaxel så nu ska det också monteras in en ny gummitätning där…. så i nästa vecka har vi väl bil igen….. så kan det gå nät haspen är på…

och mitt i allt detta så kommer en nerv i kläm i min nacke och gör  min vänster arm ond som 17 och helt obrukbar…..det är nu bättre men ännu inte helt okay men nu kn jag åtminstone sova på natten

Nu ska jag snart ta tag i Alfons vidare utveckling…det ser jag inte några problem med vi ska nog fixa till det….han går bra i koppel men jag ska köra lite kontaktträning och lite annat smått och gott med honom. Just nu ligger Frida och han vid mina fötter när jag sitter vid datorn och skriver…..

Strålande solsken har jag idag…så lite trädgårdsjobb blir det men det blir svårt med min onda arm men lite ska jag väl kunna prestera…en solstol oh liggläge fram i eftermiddag och innan dess lite inköp av torrvaror…

Om inte om hade varit hade det nog blivit en tur till Vissefjärda eller Ödevata och husbilssemester i några dagar…..

Rolf skulle ha anmält Alfons till en och annan utställning men det har inte blivit gjort….han hittade inte  var han skulle anmäla sa han men det var nog så att han inte ville skulle jag tro… han har ju alltid anmält tidigare…så jag får nog kolla själv för det är klart att pojken ska få gå på några utställningar

Idag ska jag försöka mig på att cykla lite det har legat nere på grund av smärtan i min arm….vi får se hur det går.

Uterumslivet är skönt …tomatplantor och gurkplantor trängs med avokado…..Chili är på gång men i år inte habaneros utan en mildare variant…mina kaktusar har frukter och börjar blomma snart i stor mängd….trivselfaktorn är stor

Tjenixen

Njut och ha det bra


Want to Leave a Reply?