Du kan ingenting ta med dig när du går

God förmiddag

ännu en dag med strålande solsken och det är sååå härligt!!

Jag började morgonen med att var ute och plocka en gården ifrån alla saker som Alfons har bitit sönder…..han är en riktig destroyare…jag har aldrig haft någon hund… som har demolerat trädgården så infernaliskt….det är som om han måste sätta tänderna i allt ute…..inte om jag är med förstås…annars så är min erfarenhet att valpar och unghundar  bär men inte biter och lite sönder allt….men  det spelar inge  roll om det är taggig ros….vindruvor eller vilken buske som helst allt ska dödas…trist är det i alla fall…ledsamt är det för vi hade gjort så fint…nu känns de som att det är ingen ide att plantera något mera för det ryker sin kos…inne är det inga problem som tur är…cross your fingers…. I morgon eller i eftermiddag ska jag försöka katta av trädgården så jag får bort alla grenar ifrån buskarna en del har jag redan plockat bort….

‘Annars så har jag vikt dagen till uterummet där är ju  en hel del att fixa med….jag vågar ju inte plocka ut min citronträd…. fikonträdet och olivträdet…..var jag nu ska ställa dom… så de får vara ifred….SUCK!!

Idag ska tvätten få torka ute i solen…..det ärhärligt

Nu har Isabel fått mina kristallglas som gåva på födelsedagen….en del tavlor fick hon i julklapp……jag har  börjat att ge bort saker som jag tycket har ett speciellt värde… dels så att det inte ska bli så här bråk om det när jag är borta…det kommer det att bli ändå…dels så gillar jag att veta var saker hamnar och så kan man ju inte ge bort saker till människor som inte bryr sig om oss…..Du kan ingenting ta med dig när du går vidare till ,andra nejder

nu ska jag snart ge bort mitt matsilver och mina guldsmycken …..just nu ligger dom i säkert förvar i bankfacket…..Anna och Paulina ska få några saker och Isabel  så har jag ju förstås ….

Nu ska jag gå ut och hänga upp lakanen i solen!

Tjenixen


Want to Leave a Reply?