Tredje fastedagen

God morgon plus 4 C ungefär och nästan all snön är borta…

Jag startar dagen med näsblod idag igen……trist så trist! Kanske får jag näsblod av fastandet…men det är ju lite konstigt för så trött är jag ju inte…jag får väl hoppas på att det går över…mitt blodtryck ä ju riktigt bra så det beror ju inte på högt blodtryck

I natt har jag sovit dåligt…jag har legat vaken och funderat länge…men man löser ju inga problem då….

Igår så gjorde vi cirka 3 meter korv och eventuellt ska vi göra några meter till av en annan sort…vi får se hur det blir. På fredag eftermiddag ska vi hämta vår halva gris…så idag gäller det att tänka efter vad vi behöver köpa in…. ifråga om plastpåsar och etiketter och salt och salpeter så vi kan salta in fläsket och fläskläggarna. Sedan har vi mat länge…hjortkött och nötkött har vi fortfarande lite av!

idag ska vi ta en tur upp till blåljushuset så Rolf får ett nytt pass….men jag tror inte vi kommer iväg någonstans i vår…Frida och Alfons skulle jag kunna lämna in på hundpensionat även om det förmodligen skulle kosta skjortan… men Agnes som är på sitt 13 e år lämnar jag inte in hon skulle må skit. Isabel har att göra med sitt så jag skulle inte drömma om att be henne och jag är glad om hon kan ta Alfons när Frida löper. Så är jag tacksam för det.

Ha en bra dag och ta hand om dig och dina nära och kära

Tjenixen

 


Want to Leave a Reply?

««   ∞   »»