Sorgeliga saker hända

God morgon…

Vaknade än en dag till strålande solsken

Startade dagen med full speed…torkade golven….och cyklade 30 minuter på motionscykeln….medan gubben min sov sin skönhetssömn. Idag får vi väl göra lite grejer som har blivit lagda åt sidan…såsom nya tassar under matsalsstolarna…och inte kom det på nytt tyg på stolarna igår så det roliga har vi kvar tills idag .

Igår blev det en liten stund i solen….jag sopade plattorna och inspekterade och såg att jag har inget päronträd längre….
min majolika finns inte längre och mina vinstockar….om dom kommer att ge vindruvor så blir jag förvånad…..mina clematis….en är borta… den andra som var 4 m hög är helt avklippt….så ledsamt

om Alfons står högt i kurs….skulle inte tro det!

 

 

 

 

 

 David

Nog var David besvärlig och ibland drev mig till vansinne…..men han dödade inte mina växter….men han tog sig en tugga av instrumentpanelen…. annars så har all hundarna varit helt underbara…det är inte många saker som har blivit sönder bitna …..och vi har ju haft många hundar under alla år

Vi har kollat på nytt golv till vardagsrummet och matrummet och jag är beredd att skicka efter det men Rolf vill att vi ska kolla på det först….men jag har hittat ett som är ok med 25 års garanti som ser ljust och trevligt ut……ljus ek…. det bästa är väl att beställa det på webben så får man det ju fraktfritt hem till dörren.

Ett annat golv till hallen kommer vi också att beställa. Men där vill jag ha en ljust grått golv….det kommer att bli skitsnyggt till våra nya tapeter

Idag kommer det att vankas forell till middag….och det är det enda jag kommer att äta idag…..potatis till Rolf och sallad till mig….kanske fortsätter jag  att endast äta en gång om dagen under en liten tid…vi får se.

I år vet jag banne mig inte vad jag ska rösta på…. landet behöver nya lagar….det är inte underligt att så många poliser hoppar av…deras jobb ter sig ju helt meningslöst och att så få vill börja läsa på polishögskolan…framtiden i Sverige ter sig skrämmande på många olika sätt….

Ha en fin dag

Tjenixen

 

 


Want to Leave a Reply?

««   ∞   »»