Snart är det påsk

God morgon minus 7 C nu och strålande solsken. Usch vad jag är trött på denna vinter som aldrig tycks ta slut. Det känns som jag går på knäna..

Jag har cyklat 20 minuter så nu återstår det minst 40 minuter innan jag är nöjd….Rolf tycker att jag är så ambitiös och det är jag

Vi städade av alla golven igår och sedan glömdes det bort att hundarna skulle torka till innan de fick gå ifrån sitt rum……så nu behöver vi göra om det hela i alla fall i vissa rum.

Idag ska jag roa mig lite med att  ”påska” till det…det är inte mycket som ska fixas…. bara lite dekorationer….. såsom olika ägg i min lampa över matbordet….och varför inte lite vackra fjädrar… Egentligen hade jag väl inte behövt göra det….för vi är ju ensamma men vi ska ha ha någonting att vila ögonen på vi gamlisar. På påskdagen ska vi åka till Bruce och Sylvia…..så lite gemenskap blir det ju….och vi behöver inte så mycket för att vara nöjda

Jag pratade med Isabel i morse och talade om att jag orkar snart inte med golven i matrummet och vardagsrummet….våra parkettgolv lossar nu i limmet och Alfons har redan snott en liten bit…så vi behöver få hjälp att lägga ett nytt golv innan alt är borta för det underlättar ju om det gamla golvet ligger under…..Isabel sa att hon skulle prata med Moa och John om de kunde komma och hjälp till också……..Rolf kommer säkert att ha en del  svårigheter med att delegera….men han lär sig väl….så jag får väl kolla in ett nytt golv

Vi får se om Anna hör av sig och säger när/om de kan komma hit…så vi kan skicka en inbjudan…

Njut av denna dag m du kan….

Tjenixen

 

 

 


Want to Leave a Reply?