Skärtorsdagen

God morgon

Väntar på att städaren ska anlända….men han kommer inte förrän 10.30

Solen tränger fram lite smått och det lär nog bli det enda vi får se av solen idag

Jag är så otroligt trött på denna sega vår….det är inte konstigt att man känner sig lite nedstämd… och deppar….så TRIST och så USCH!!

Jag drömmer mig bort till lite högre värme…jag behöver inte så supervarmt men runt 20 C så är jag helt nöjd. Men jag år förmodligen nöja mig med att ha svensk vårvärme….med andra ord iskallt…..när det inte fungerar så får man ta skeden i vacker hand som min gamla mormor sa.

Idag lir det panerad fisk och det fixar Rolf för jag är inte mycket för att panera….så himla kladdigt

Nu i helgen fyller Izabella 4 år och Isabel har också födelsedag….men vi får gratta dom senare för vi har inte lust att åka upp nu utan väntar på att det ska bli lite varmare…Izabella brukar skicka mig små meddelande på messenger…. hon har lärt sig att logga in på Isabels FB på datorn och sedan letar hon efter mitt foto och sedan skriver hon en hel massa…..igår kom det 2 st och Isabel berättade att hon hade sagt att hon hade skrivit och frågat om vi inte om snart och hälsade på….hon kan ta egna initiativ minsann…..hon är en rolig liten rumpenissa

Njut av denna dag

tjenixen 


Want to Leave a Reply?

««   ∞   »»