Skänker glädje och behag

God morgon

En grå himmel och någon plusgrad….men igår steg temperaturen upp till runt 10 C och det kändes SKÖNT!

Nu har jag cyklat i 30 minuter och jag känner mig lite mör för jag har ökat hastigheten och min tanke är att jag ska cykla 30 minuter ytterligare i eftermiddag. Gåbandet är det värre med tyvärr…..jag tröttnar så fort…… men jag ska snart börja gå långpromenader ute i stället.

Nu har de vart och grävt upp på gården för vår kommande fiber…..men vad ska vi välja för leverantör….vi behöver ingen hög hastighet och inte behöver vi många Tv kanaler heller för vi tittar så sällan på Tv…..det är svårt tycker jag….litet enkelt utbud till ett bra pris….hmm

igår var vi och handlade lite och Rolf körde vår tvättmaskin till reparatör…..som inte funkar trots nya delar

idag vill Rolf att vi ska åka och köpa mig ett par örhänge i present….så snällt av honom och det kan vi ju göra

Sedan har jag några borde saker….laga några väskor på symaskinen och sy en ny gardin….

Jag har fortfarande inte beställt städning så det måste jag göra ….jag har absolut ingen lust att storstäda

Njut av denna dag och ta väl hand om dig

Tjenixen

 

 

 

 


Want to Leave a Reply?