Rolfs dag idag

God morgon där ute i etern

minus 3 C och en hel grå himmel vakar över oss….i mina tankar finns det bara vår…vår… vår

Bruce och Sylvia kommer hit och äter lunch med oss idag och det blir det firande som dagen ska bestå av…jag har gjort en kalkongryta med bacon och svamp…med kokt potatis och en blomkålsgratäng kommer att stå på bordet och sedan serveras det kaffe och en paj med jordgubbar och rabarber med vaniljvisp och glass.

igår städade jag…. men nu ska jag ringa så vi får hela huset storstädat efter den 20:e tänkte jag skulle bli bra…..då är det storstädat till påsk….eller i alla fall nästan…..långfredagen är den 30: ser jag…..Izabella och Isabel fyller år då….men jag kommer och firar dom efteråt så får de fira i lugn och ro med barnen….det blir nog bäst för alla.

Nästan år fyller jag 70 år och Isabel 50 år ganska nära varandra…..kanske kunde vi göra ett gemensamt firande och ta en resa någonstans …naturligtvis så får vi då ta med oss Izabella…. för jag planerar inte fira min 70 årsdag överhuvudtaget på något annan sätt. Jag firade min 50 årsdag och sedan är det nog tycker jag….det är ingenting att skryta med. Det är en tanke sedan får vi se hur det blir.

Anna hade skickat sms till Rolf och gratulerat honom. Det var ju snällt av henne…jag saknar henne och Paulina. De har ju varit dotter och dotterdotter i många år! Men det kostar ju en del att ta hit dom ifrån Ryssland…och hon har ju sitt liv där och det är ju inte alltid som det har fungerat utan problem.

kanske ses vi aldrig mera…det är naturligtvis sorgligt

men livet består ju av många sorgliga saker…..förr var jag usel på att hantera sorg men livet har haft en och annan sorglig överraskning i beredskap till mig och man lär sig att ta hand om det mesta…..utan att gå under av smärta

Jag har några babykläder som har blivit liggande som jag kan skänka bort…. helt nya…men jag känner ingen som ska ha en liten pojke så jag funderar på att skicka upp dom till en av mina FB vänner som har en mängd Syriska vänner. De har säkert stort behov.

Jag har lite kvar att städa….. bland annat badrummet…..torka av borden och hänga upp rena handdukar…torka av köksgolvet……om jag hinner så ska mina småplantor ut i uterummet idag.

Ha en fin 3:e mars

ta hand om dig och de dina på bästa sätt

Tjenixen

 

 

 

 

 


Want to Leave a Reply?