Pust och stonk

Hey there

Nu är golven hämtade och inburna i huset….det var många kilo…skittungt…och trötta blev vi av lastning och avlastning. Vi smorde in våra armar och handleder med smärtlindrande salva….innan vi åkte…. vi har ju båda två ont i överarmarna numera och det var verkligen pust och stonk för 2 st  70 åringar…men nu är det gjort!

Så efter påsk börjar vi nog så smått att bygga upp ett golv i taget  och jag tycker att det ska bli så skönt att få nya lättskötta golv. För de gamla är så slitna så det ser aldrig välstädat ut…..kanske i 10 minuter..

Vi har bestämt oss för att göra oss av med hyllan inne i vardagsrummet….det har varit på gång länge….jag har lagt ut den under bortskänkes men det är väl ingen som vill ha den skulle jag tro. Vi får se….Men jag har börjat att plocka ur den för bort ska den…..nu återstår det endast glas och Nadjas aska…….om vi ska ha någon hylla där så hittar jag en på second hand men det är ingen brådska. VI ska göra oss av med den andra hyllan i hallen också är det tänkt men en sak i taget

Idag blir det stekt lax till middag och det blir supergott. Idag har jag ännu bara hunnit att cykla i 20 minuter med det ska bli 40 minuter till innan dagen är till enda…så det löser sig

Det är ännu ingen direkt vår i sikte….ingen snö förstås men ännu så är det kalla nätter med minusgrader mer eller mindre varje natt….så sorgligt det är…kallt och trist….men jag var ute och plockade rent på grejer på gården häromdagen …så många pinnar och skräp som våra 4 fotingar med viftsvans dragit fram…..jag blir så trött

Vi har redan handlat allt till påskhelgen…det blir bara  ett litet påskbord i år…det allra viktigaste…..sill och Janssons frestelse, köttbullar de gjorde vi igår….och någonting mera…..kanske vill Rolf  inlagd strömming….för min del kan det kvitta….jag är helt nöjd med Janssos frestelse….Rolf gör så super god Jansson

Ha en trevlig dag

Tjenixen

 

 

 

 

 

 


Want to Leave a Reply?