Några tankar

God morgon

När jag ser denna bild drömmer jag mig ut till min favorit Ö…. Gotland detta är en underbar plats på jorden

Plusgrader och en ljust grå himmel …så ser vädret ut idag…så nu försvinner snön och glad för det är jag…..kan jag hoppas på att denna vecka är sista vinter veckan…..innan vårens intåg…..jag hoppas verkligen det….för fy så trist det har varit.
Jag har startat morgonen med dusch som vanligt och 10 minuter på gåbandet och 20 minuter på motionscykel…..och då går det bra….. sedan får jag upprepa  det hela tills jag är nöjd och det innebär  minst 60 minuter på motionscykel och minst 20 minuter på gåbandet…..20 minuter i taget på motionscykel….då slipper jag att få ont i rumpan.

Idag så gubben min att han tycker att jag ser ut som Lotta Brome…. 🙂 och det är väl helt okay om han tycker att jag på minner om henne….för då har han i alla fall sett mig…för jag minns när jag gick till frissan som blond och kom hem som rödhårig och frågade honom om han såg något nytt och han sa

– Har du köpt en ny jumper …………….hmm …..ibland kan han konsten att göra sug populär eller hur??

Äntligen så har jag beställt städning….de kommer hit och städar på skärtorsdagen….så skönt det ska bli!! Men till dess så får jag städa själv eller Rolf får naturligtvis hjälpa till. Alla fönster är nu fixade och idag så städar jag av badrummet lite extra… så får Rolf ta golven. Snart blir det väl geggamoja ute på gården…..det blir inte så trevligt med alla 4–fotade svansviftare som ska springa runt och göra sitt bästa för att dra in geggamojan.

Känns himmelskt att veta!!

Dagens övriga planer….ja säg det…..kanske ska vi hitta på något men vad…ingen aning faktiskt..jag är så trött på att vara lokal här….jag hoppas att vi snart kan ta en tur med husbilen det behöver inte vara så långt bort….jag behöver vidga mina vyer eller miljöombyte…

Du får ha en fin och trevlig dag

Tjenixen 

 

 

 

 

 


Want to Leave a Reply?