Jag avskyr droger

God morgon

Minus 4,6 C när jag vaknade och nu snöar det och jag se en helgrå himmel…..hur kul är det? Men… vi har hittills klarat oss ifrån snöoväder och enligt SMHI så är det betydligt varmare nätter framöver. TACK för det!

Jag längtar ut…med husbilen…..det här är så trist…så trist….jag är ju ingen vintermänniska och med mina neurologiska problem så gör inte kylan livet lättare precis. Jag är glad att jag har min krycka eller som Izabella säger här har du din kruka 🙂 Jag har en besynnerlig relation till mina kryckor….jag är glad att dom finns MEN jag avskyr dom!! Kan det vara så att det går min ära förnär……….

Igår slet vi båda två hela dagen….men nu är frysarna avfrosta rengjorda och allt är sorterat…nu kan jag beställa en halv gris…jag ringde faktiskt igår eftermiddag ett  par gånger till en gårdsbutik här i närheten…. men de behagade inte svara….så jag försöker väl en gång till…. sedan får jag söka mig till någon annan gårdsbutik……för nu när det är bestämt ska det ske på momangen…eller har slakteriet här i byn till försäljning månntro?

Sedan tog vi tag i fönsterputsningen så nu är det nya gardiner uppsatta i vardagsrummet….gissa om vi var slut efter den pärsen…

Nu får vi ta oss i kragen och handla lite…

jag ska köpa lite fina blommor till gubben min som han ska få i morgon på sin 72 årsdag….vi brukar inte köpa presenter till varandra….men jag funderar på om jag ska köpa en ny robotdammsugare och låta denna flytta ner i källaren…vi köpte  en men den gillade jag inte så den fick de ta tillbaka

Jag har skolat om 125-150 st plantor…..nu ska jag sätta ut dom i uterummet och ge dom ett extra litet plasttält så dom har tillräckligt med värme i uterummet..hur nu det ska gå till….undrar du på om jag får tennisarmbåge….slit och släp…men man kan ju inte sluta att leva för att man får fysiska problem och det är bättre att ha fysiska problem än psykiska …det är jag helt övertygad om.

Idag tänker jag på världens bästa köttbulletrillare……hon har verkligen sabbat sitt liv….då och då fäller jag en tår när jag tänker på henne …inte för att det hjälper henne….. men det lättar på trycket så att säga….för jag känner sorg över att allt gick åt fanders….men jag inser att den lilla goa tjejen finns ju inte mera…. Droger är ett helvete och när det har startat så rullar det på och allt går åt pipan….

Snart är det dags för frukost som kommer att bli svampstuvning med bröd till Rolf och bara svampstuvning till mig. Jag äter numera inte potatis, ris, pasta eller bröd….det håller min diabetes i schack långtidssockret låg sist på 42 och jag hoppas att få ner det mera….och det är bra…. för blind vill jag inte bli!!

Rolf fixar middag idag och det blir salt sill med stekt potatis till honom och sill och fermenterade grönsaker till mig

Njut av denna dag

Tjenixen

 

 


Want to Leave a Reply?