Internationella kvinnodagen grattis

God morgon och grattis på Internationella kvinnodagen

Här är det inte så kul…15 cm snö har danat ner och tagit bort alla vårkänslorna…. så himla trist

Igår tog vi en tur till Älmhult Rolf ville ju köpa mig ett par örhängen…men tyvärr hade de inga som föll mig i smaken….så jag letade på Albrechts guld….Guld fynd….Dalsjöfors guld och till slut hittade jag snygga örhängen som jag gillade på Hallbergs guld i Kristianstad….de hade flera par och jag tycker idag bara om de som är ”rena” i stilen…klassiska .och Rolf valde de som jag tyckte bäst om 🙂 så de ska jag få så småningom

Snart är det påsk ….vad ska vi då hitta på…..Isabel och Izabella fyller år men de får fira själva med barnen så åker vi upp senare och firar….ska det bli  husbilsväder….??????

Jag försöker numera cykla en timma varje dag…..oj vad jag får ont i rumpan…..så nu försöker jag att cykla 20 minuter i taget 3 ggr per dag i stället och hoppas på att det löser det onda…för ont gör det och vad gör man annars…idag har jag startat dagen med att gå 10 minuter på gåbandet och cykla 20 minuter på motionscykel…..och så får det bli och kanske så vänjer rumpan sig eller…

Facebook där händer det många konstiga saker tycker jag…..igår hade det kommit en avisering ifrån en som hade tagit bort mig som vän…..jag har alltid undrat varför…..för vi har aldrig haft några problem med varandra….hon har välkomnats i mitt hem som min syster….men jag tryckte på ”knappen” och sedan om det en avisering till att nu var vi vänner…..ibland är det svårt att förstå….vad och hur…

Nu när det snart ska bli val i landet så kommer det väl en strid ström med falska nyheter för att öka rasismen i landet….jag har förstått att rasismen är mycket stark….i hela landet och mycket starkare här nere i Skåne. Jag är inte för fri invandring och många lagar måste ändras…..men livet har under årens lopp…. givit mig många vänner ifrån hela världen….med alla slags religioner och alla har arbetat och varit trevliga

Idag är en dag då jag ska göra en massa som jag inte har gjort men borde ha gjort enligt mina egna tankar….sy en gardin….laga väskor m.m beställa städning….snart blir det väl ingen städning i mars om jag inte skärper till mig..

Jag vill ha nya nytt golv i vardagsrummet och matrummet…..det hjälper inte vad jag gör…..slipa parketten av ett proffs….håller det när golvet är så pass gammalt…..vi vill ju inte lägga ut en massa pengar i onödan…..ska vi ta ett laminatgolv i stället….det håller ju….och är lättskött…..Det är alldeles för jobbigt för Rolf tycker jag…..Isabel sa att de kunde hjälpa till…. så jag får ta reda på vad hon menade….menade hon att hon skulle hjälp till att mäta och såga eller menade hon att hennes sambo skulle hjälpa till….är han till frågad …om han vill…han kanske inte alls vill eller har lust att hjälpa oss….

Det blev många tankar idag

Njut av dagen idag

Tjenixen 

 

 


Want to Leave a Reply?