Idag är jag nedstämd

God morgon minus 3 C och naturligtvis har vi ännu en grå himmel som tak

Tack Bruce och Sylvia som kom med presenter till oss båda  och en  vacker blomma och gav oss lite gemenskap och som vanligt var det trevligt!

I morse tackade Rolf mig och sa att han var mycket nöjd med hur jag hade ordnat hans födelsedag  och det var ju glädjande att få höra!

Dagens planer består av att jag ska tvätta fönstret i gästrummet och fönstret i matrummet….och byta gardiner ….dessutom ska jag färga håret…kanske blir det en stund över så vi med gemensamma krafter kan välja vilket företag som ska hålla oss med bredband.

Någon mat behöver jag inte fixa vi har rester ifrån igår så det täcker in  dagen att och väl och ändå så frös jag in två mål .Men det blev riktigt gott med kalkonen och pajen som Rolf hade valt var med rabarber och jordgubb och jag bakade den av kokosmjöl och mandelmjöl och det blev riktigt gott.

Alfons är riktigt rolig….han tittar mycket på TV om den är på…..vi har väl haft hundar som har kollat lite på TV……. men han tittar verkligen och igår såg han en smygande leopard……och då hörde vi att han faktiskt kan morra…..att han är lite vaktig det har vi förstått tidigare

Nu hinner jag inte skriva mera idag

ha en fin dag

Tjenixen 

 

 


Want to Leave a Reply?

««   ∞   »»