I mitt hjärta men inte vid min sida

God morgon minus 2 C och grått så grått men det spås strålande sol och plus  C

Min älskade Oskar alltid i mitt hjärta men inte vid min sida

Jag har kollat på SMHI och i 10 dagar framåt ser det mera lovande ut vad det gäller vädret…plusgrader på dagarna och de sista 6 dagarna i perioder även plus på natten…… men mycket regn…..leriga hundtassar ……så de lär få torka till i sitt rum innan de får springa runt i huset

Robban har dammsugit nästan hela huset nu…och det känns skönt förstås. Idag ska jag slå en signal och beställa storstädning …det är alltid lika skönt när hela huset blir städat på en gång. Jag har sovrumsfönstret och fönstret i hundrummet kvar men det är snart gjort om  jag skärper till mig.Jag har beställ en halv gris och den ska vi hämta den 16 mars.

Jag har ännu inte bestämt mig om jag ska ta en resa någonstans…..det får vara ett öppet kort så länge….inte skulle jag tycka att det känns fel att ligga i en solstol eller promenera i solen…..eller ta ett eller annat bad i en pool…..naturligtvis fixar jag det själv…förr reste jag då och då ensam och jag hade alltid trevligt….idag har jag dessutom betydligt lägre krav…..sol…en bok och jag klarar mig ganska bra med det…..det jobbigaste är att sitta 5 timmar på ett plan till en Kanariefrö…..skulle föredra 3 timmar högst….jag skulle må så mycket bättre i värmen för vintern har varit så seg och kylan gör mina smärtor i händerna tusen gånger värre…så himla trist det är….men jag får vara glad att jag kan gå och röra mig även om det då och då känns tufft och trist med käpp…

Idag ska mina små plantor ut…och  eventuellt ska det handlas hem lite grejer….inte så mycket men ost och lite annat smått och gott och det finns en tanke om att jag ska fixa köksfrysen…

Idag skärper jag till mig och börjar att träna på gåbandet igen….för nu ska jag snart ta långpromenader ute….men jag brukar klara mig hyfsat bra när Rolf och jag har varit utomlands så är det jag som har bäst kondition trots allt.

Ha en bra dag

Själv kämpar jag på

Tjenixen 

 

 

 


Want to Leave a Reply?