Frissan nästa

En God morgon hoppas jag att du har vaknat till….min morgon känns lite si så där…..inte precis på topp med andra ord…det kunde ha varit betydligt bättre…men nu är det som det är

Jag  funderar lite smått på om jag ska åka iväg en sväng någonstans…Rolf tycker att jag kan göra det….så tar han hand om hundarna…..men det är länge sedan jag reste ensam och hur kommer det att fungera…..jag är inte så utåtriktad länge….dålig balans och haltande…..

Vintern har varit lång och seg och vi har inte hittat på någonting alls och  just nu är livet ansträngt för oss båda två….vi är trötta på varandra helt enkelt….kanske funderas det på om gräset är grönare på andra sidan staketet…eller…..om och hur vi ska kunna gå vidare…

Gårdagen förflöt med 2 fönster putsade och nya gardiner uppe och gästrummet är städat i lite bättre skick! Nu är det dags att ta ta i hundrummet och sovrummet och till sovrummet ska jag sy en ny gardin  är det tänkt…..vi får väl se hur det går…..

Plantorna kom inte ut i uterummet igår heller men det kanske händer fram på denna dag….samma sak där…vi får väl se hur det går…

Idag  det dags för klippning och igår färgade jag håret och det blev betydligt mörkare…men det är okay tycker jag….förövrigt blir det en dag att bara finnas till

Ha en bra dag och ta väl hand om dig

Tjenixen

 


Want to Leave a Reply?