Fastedag

God morgon

Här regnar det….det som är bra med det… är att nu försvinner den lilla snön som vi har kvar….så stampat jordgolv är att invänta

Tack Bruce och Sylvia för att ni kom hit och gav oss lite gemenskap och värme och tack för den vackra blomman och ännu en present!

That’s me

Jag har startat morgonen med att gå 10 minuter på gåbandet och cykla 30 minuter på motionscykel……jag fastar idag och förhoppningsvis några dagar framöver…helst minst en vecka………… för jag är inte nöjd med min viktreducering….det var många år sedan jag gjorde något sådant som att fasta…så vi får se hur det fungerar…speciellt med min diabetes….men jag har varit på hälsohem och fastat och jag har fastat i 14 dagar som mest…..men det var ju långe sedan….jag hoppas att det ska ta ett skutt nedåt med vikten på åtminstone 2  kg… Jag förväntar mig huvudvärk….men det går över efter 2 dagar…

I morgon är det dags för korvtillverkning….jag ska plocka fram grejer till det i kväll

Nu ska jag kolla efter om det är genomförbart med en resa……. hundarna ….vad kostar det med hundpensionat………Agnes som är så gammal skulle hata det….Isabel skulle kanske ta  henne…..men deras alla katter…..låter jobbigt….Alfons och  Frida  är det ju möjligt att lämna in…..eller så kan jag ju resa ensam eller stanna hemma….Alfons skulle Isabel ta men det är ju Agnes som är problemet….synd att vi inte känner några pensionärer som kan ställa upp….jag får väl lägga ner det

Det får väl bli en resa ut till Öa när vintern har gått över…livet är ju så att man kan ju inte få allt…. men vi skulle båda två behöva miljöombyte

Ha en fin dag….

Tjenixen 

 

 

 

 

 


Want to Leave a Reply?

««   ∞   »»