En ny dag

God morgon

Vaknade med ännu en morgon med strålande solsken men det kommer förmodligen inte att vara kvar så länge för enligt SMHI så ska vi ha n molnig dag…men visst vore det läckert om de hade fel! Gårdagen blev riktigt härlig vi satt ute i solen i vårt lila hörn och där hade vi 20 C…så SKÖNT det var!!

Idag ska jag laga moussaka och det är ju himla gott…men lite omständligt…. men vad gör det om 100 år. kanske åker vi en sväng till Eko och City Gross där jag just denna vecka har 10% rabatt….men vi behöver inte handla så mycket i har ju mat hemma i överflöd för oss två personer….vi får väl se hur vi gör…jag skulle tro att det beror en hel del på vädret.

Igår kollade vi in golv på Byggmax….och iblanda har man tur det visade sig att de på lördag har 20% rabatt på golv så naturligtvis så åker vi in och köper ett nytt golv till vardagsrummet och matrummet och hallen. Det tjänar vi en rejäl slant på. Sedan blir det lite lättare att städa av här.

Jag är mycket pigg på att göra vår i uterummet….men när ska det bli vårtemperatur… det är en stor fråga ….våren måste ju  komma ….trist att det är så sent och kallt….husbilen ska städas… vi får se vilket som jag väljer att göra först och främst

Både Isabel  och Izabella fyller år i påskhelgen men vi åker inte upp dit förrän…. det blir varmare och skönare och vi kan ta husbilen…dessutom är det säkert lugnare för dom att fira i lugn och ro med barnen.

Nu har jag fixat en del innan PÅSK helgen…..vi är ju själva så ett tag tänkte jag strunta i påskdekoren men Rolf ville att det skulle vara som vanligt och då får det vara det….och nu så ser det trevligt ut. Hade det varit ite varmare och soligt så hade vi kunnat åk en lite sväng söderut eller västerut men det känns inte riktigt så mysigt.

Ha en fin dag

Tjenixen

 


Want to Leave a Reply?