Dymelonsdag idag

God morgon

Strålande solsken och minus 6 C  brr men vi hade kallare när vi vaknade…cirka 6 cm snö men kanske bränner solen bort snön för solen ska ju stråla hela dagen och då blir det lervälling i stället.

Mosaikgolvet i hallen är på plats och nu ska Rolf sätta dit listerna …det blev riktigt bra….. men det är ett riktigt speciellt golv antingen så Enälskar man det eller så avskyr man det…..det kommer att trolla bort ett och annat hundspår…. Så nu är hallen tom och vi väntar med att skaffa det skåp som vi planerar…vi ska hitta ett på Second Hand….

 En liten påskkärring…så söt och rar

Sedan är det dags att åka och hämta Rolfs nya pass som har kommit….Vi har fortfarande inte lyckats att få till det med hundpassning….men vi hoppas kunna lösa det med att någon ansvarsfull person kan ta hand om hundarna en vecka….man får leva på hoppet eller hur.. 🙂

Min nya klänning kom igår 🙂 och som tur var så passade den perfekt….den kom med post nord på morgonen och så kom ett kosttillskott som vi äter varje dag MSN och det kom med  morgontidningen…..mina nya spolar till symaskinen kom ifrån Tyskland och de kom med UPS så numera kommer det med många olika fraktbolag och tur är väl det… för  post nord ligger ju inte högt i kurs för de flesta.

 

 

Ännu en liten påskkärring så söt och rar

Jag är glad att jag började cykla för det har gjort att min nacke nu är mindre smärtsam…i början kunde jag cykla länge eller snabbt för då brakade nacken ihop totalt men nu så funkar det…och det är ju skönt….men min västerhand….den är inte så kul men det blir bättre OM det blir varmt någon gång….. nu känns det inte så

Det blev inte möjlighet att packa ner kristallglasen igår så det roliga har jag kvar tills idag och nu går det inte att skjuta upp det för i morgon kommer städaren och då vill jag ha var sak på sin plats så jag får valuta för de pengar som jag betalar…RUT var en bra grej i alla fall tycker vi det.

I kväll går färden till Blåkulla

Nu vill nog Rolf ha frukost snart…

Njut av denna dag

Tjenixen  

 

 

 

 


Want to Leave a Reply?

««   ∞   »»