DNA-test

God morgon

Marken är täckt av ett tunt lager med snö…ska det aldrig bli vår så himla trist detta är..dag efter dag och det snöar minus 2 C…inte blir jag glad och lågtryckt och kylan gör att det blir ondare i min hand….

Hallgolvet växer fram och blir klart idag….kanske  får vi åka in och hämta ett paket till….det hänger så att säga på ”gärsgårn” om det ska räcka…..jag tror inte att det gör det..skönt att det blir färdigt innan det kommer en städare…

Igår skickade jag efter mig ett dnatest ……jag är nyfiken på vilka rötter jag har……jag fick ju aldrig möjlighet att lära känna min far….vem han nu va…jag har alltid undrat om det var den man som min mor sa som var ifrån Borås eller om det var den man min moster sa som kom ifrån Estland….. och varifrån i välden förfäderna  kommer…himla spännande eller hur…det är nog många som har en annan far än den de tror

Jag skickade också efter mig en skitsnygg klänning som jag såg på FB…..det är den dyraste klänning jag någonsin har köpt….när jag ska ha den….det undrar jag också….Rolf brukar ju inte precis bjuda ut mig på dejter….så jag får väl hoppas att någon annan gör det då…eller att jag hamnar på något party….men man ska ju roa sig på olika sätt så länge man lever…i nästa liv blir det på ett annat sätt

Idag ska jag sätta mig och paketera kristallglasen så får Isabel dom i födelsedagspresent…..

det kändes superskönt när det kom en ung familj och hämtade hyllan…. för den var så supertung så vi hade haft ett elände att få ut den och det var mycket jobb innan han kunde skruva isär den…

nu får vi se vad vi ska ha i stället…. men det ska vara en vit möbel men det är ingen brådska med det…jag kommer leta på second hand så får vi vd det blir

Njut av denna dag om du kan i kylan…jag avskyr det  för jag har aldrig varit något vinter människa

Tjenixen snart drar jag iväg på kvasten 

 


Want to Leave a Reply?