Disig morgon

God morgon dis och dimma och grått så grått och 2-3 C plus

Snön håller på att försvinna och det känns ju skönt…..men det lär dröja innan tjälen går och vattnet försvinner så skitig tassar lär vi få dras med…ett bra tag skulle jag tro

Idag kl 09.00 ska jag åka till Lönsboda och ta ett blodtryck och Rolf ska ta ett diabetesprov så det är våra morgonaktiviteter….sedan blir det motion för mig…gåband och motionscykel….x2 eller x3

Min fasteperiod startade perfekt…men jag drack mycket… mycket vatten…..ingen huvudvärk så det ska nog gå bra att genomföra. Det känns helt okay och sedan tror jag att jag ska fasta 16 timmar per dygn…vi får se….det är bäst att ta en dag i taget…eller hur?

Igår hade jag så himla ont i mina händer så jag trodde jag skulle bli tokig…jag fick gå med mina svarta  skinnhandskar hela dagen…..det brukar hjälpa med cykelhandskar men inte igår….neurologisk smärta är vidrig…men denna vinter har varit så otroligt seg och kyla är hemskt….händerna blir då så  smärtfulla…..i värmen funkar det helt annorlunda………….. då har jag sällan ont. Konstigt eller hur??

Rolf och Bruce

Igår pratade vi om pass och kom då på att Rolfs pass har gått ut…. så nu får han snygga till skägget och ta en tur till blåljushuset för att skaffa ett nytt pass. För naturligtvis ska han ha ett fungerande pass…för en resa blir det när vi lyckas att ordna för våra 4-fotingar med viftsvans på ett tillfredsställande sätt…jag får såååååå dåligt samvete om jag drar iväg själv …Rolf behöver ju sol och värme han också

I år ska vi försöka hitta lite ramslök i vår….det ska finnas här nere i Skåne…sedan kan man ju plocka ute på Öa… förstås….jag längtar dit

nu är det dags för mig att dricka lite vatten eller kaffe…

ha en fin dag

Tjenixen

 

 

 

 


Want to Leave a Reply?

««   ∞   »»