Det är bara att gilla läget

God morgon

1-1,5 cm snö har landat i Glimåkra…..det är inte roligt alls…..jag hade planerat att fixa till i uterummet men nu ska det bli minus 6 till minus 8 grader i slutet av månaden….så det är bara att bita i det sura äpplet och gilla läget. Så det är bara att plocka fram vinterkängorna igen….pust…ska denna vinter aldrig ta slut

Gårdagen förflöt med ett besök på Eko, ett besök på City Gross och ett besök på en tygshop i Rinkaby….. som naturligtvis hade alla färger i galon och skinnimitation utom mörkgrönt….så kanske jag beställer på webben i stället

Idag ska vi upp till Blåljushuset så Rolf får fixa sig ett nytt pass för naturligtvis måste man ha ett pass om….det en dag löser sig så vi får en vecka i värmen annars så får det ligga och vänta för en dag är det TIME så är det bara

Jag fastar  igen …vi får väl se hur många dagar det blir….minst 5 dagar har jag tänkt…. kanske flera om livet så vill….jag startade morgonen med att cykla 30 minuter och 30 minuter till blir det fram på dagen….jag är glad att jag har ökat på min kraft… det känns riktigt bra  att konditionen ligger över min ”normala” kondition

Vad ska jag då hitta på att göra idag….jag har inte en enda rolig ide… så jag får väl ta mig i kragen och läsa lite jag har böcker som bara ligger här och väntar på att bli lästa

Rolf hade tänkt lägga ett spår till Alfons…. men nu när det har kommit ny snö…. så får det skutas upp och kanske försvinner snön snabbt för här är ju plusgrader

Anna har inte hört av sig angående att eventuellt komma med datum så det blir kanske inte något av det hela….Jag kollade på  den ryska flysiten oh det skulle kosta 5000 kr tur och retur om man beställde nu tills fram i juli Jag förmodar det det blir kanske 7000 kr om man beställer senare.

Igår var det dags att rocka sockorna och idag skänker jag en tanke till alla som finns där ute med psykiska problem…speciellt de som inte har någon sjukdomsinsikt….de kan ju aldrig bli bättre….de lever hela sitt liv i en fantasi utan att förstå det själva….hemskt är bara förnamnet tycker jag

Jag önskar dig en riktigt bra dag

Tjenixen

 

 

 


Want to Leave a Reply?