Den kan du slå in till min födelsedag

God morgon

Igår blev det ingen tid till att skriva något…

Idag ska jag packa ner kristallglasen som Isabel har fått….det är många år sedan hon fick dom…. men hon har inte tagit med sig dom…..jag tror vi kastar skåpet som de står i och skåpet i vardagsrummet…..jag hittar säkert något annat som jag tycker bättre om på second hand någonstans.

Det kommer en familj och hämtar skåpet i vardagsrummet i eftermiddag

Vi har börjat att lägga golvet i hallen och naturligtvis är vi trötta som 17… det är slitigt för de gamla kropparna….men det finns ju ett talesätt som säger att bra man reder sig själv…..vad det nu står för…jag hoppas att vi har hallen klar när det kommer en städare på torsdag annars så blir det ogjort arbete med städningen och det är ju trist när man betalar för det….Kanske får vi hjälp med att lägga golvet i vardagsrummet..vi får se hur det går…om allt fungerar som det är tänkt så får vi det

Jag lärde mig när vi skulle flytta hur stor chans det är att få hjälp om man ber om det…..så nu ber jag aldrig om hjälp flera gånger…. nu fick vi ju stor  hjälp ifrån ett håll och det var till stor glädje…..TACK än en gång!

Jag cyklar varje dag en timma också och det frestar naturligtvis på….men det funkar i alla fall….tempot har ökat enormt och det känns i muskler och jag har fått upp flåset lite

Nu är det snart dags att dra till Blåkulla….på kvasten……kanske ses vi där om du är av den rätta ullen…..Nadja brukar sitta på kvasten men nu ansluter hon där…..det är jag säker på

 

Jag hoppas att Izabella mår bättre idag 40 C feber är tufft för en liten en….när hon var här sist så hade hon ett så fint diadem på sig med en stor röd rosett när hon skulle åka hem sa jag…du får inte glömma ditt diadem…..då sa hon du kan ta det och slå in det så har du en fin  present till mig när jag fyller år…. 🙂  <3  Hon är så härlig och skänker oss så många glada skratt

Ha en fin dag

Tjenixen

 


Want to Leave a Reply?

««   ∞   »»