DE lever i helvetet

God söndagsmorgon

Strålande solsken och minus 8 C var det när vi vaknade…solen är till glädje…det lir ju ljust och fint…. men minus 8 C då vill vi inte gå ut så är det bara.

Snart är det PÅSK

Jag vet inte riktigt vad vi hittade på igår…inte så mycket….faktiskt….vi skulle ha städat av….. men det får bli dagens förmiddagsjobb istället. Jag ska koka rotmos och fläsklägg och  svensk husmanskost är ju alltid populär mat hos oss.

Vi får nog skippa vår utlandssemester….det ser svårt ut med Agnes…. som har börjat bli dement och att lämna in henne på ett hundpang skulle jag tycka det var snudd på misshandel….. då hon skulle bli så förvirrad och det är hon ju redan…så….jag får väl bita ihop och ha min hand/nackvärk och hoppas på en varm vår/försommar/sommar så det lättar lite.

Då passar vi på att bjuda in Anna och Paulina i sommar så får vi se om de vill komma några veckor eller så till Sverige i sommar…jag ska försöka att kolla in vad deras biljetter kommer att kosta….och om de kan och vill så får vi lösa det på något sätt. Vi har ju inte träffat dom på snart 2 år nu.  Anna får väl hjälpa till med matlagning och städning annars så orkar jag inte…..för någon hotell verksamhet klarar jag absolut inte av.

Jag brukar inte hålla med SD om några saker ….men…..jag tycker också faktiskt att alla invandrare som begår grova brott ska ut ur landet… for ever….det räcker gott med att vi försörjer våra svenska kriminella. De som har varit aktiva inom IS ska inte släppas in i landet…de har ju valt sin väg

Jag har mycket svårt att förstå hur FN….EU…hela världen kan försätta att titta på när Assad och Putin bombar befolkningen i Syrien…vi har ju ett fadderbarn på Haiti…. men…. jag funderar på att på någon sätt försöka hjälpa någon i Syrien i stället….jag tycker allt att det skulle vara mera befogat……..jag kan ju inte hjälpa så mycket men  förmodligen ändå göra något. Jag har förstått att människor inte tycker om när man delar dessa hemska bilder på lemlestade barn och vuxna…………………………….en bild är en bild….de som lever där lever i helvetet…. så varför gnälla

Nu när det dags för frukost och Rolf säger att han inte kan hitta på någon frukost så nu får jag sluta att dela mina tankar

Njut i solen

Tjenixen 

 

 

 


Want to Leave a Reply?