Att primera sig själv

God morgon där ute i etern

Himlen är precis grå….trist och kallt med andra ord….varför kommer det ingen vår….jag är så vidunderligt trött på vädret men jag antar att de flesta håller med mig.

Idag ska Rolf räkna ut hur många kartonger som behövs köpas in av varje golv…..sedan är det mitt cyklande förstås och lite plockande i ordning…ja det är inte mycket…..oftast ligger ju allt på sin plats. Städfirman kommer på torsdag och städar av hela huset sååååå skönt!!

 Det blev inte så speciellt mycket fixat igår förutom att fixa ett pass till gubben min….Rolf la ett spår till Alfons och ramlade i skogen så han skrämde mig rejält….han vill gå spårprov med Alfons och jag förstår inte hur han ska fixa det…… utan att ramla omkull och kanske ve och fasa  bryta lårbenshalsen….. dessutom så tycker jag inte att han har kondition….. att gå 800 m i terrängen som kan se ut lite hur som helst! Sedan så fixade vi förstås dagens obligatoriska korsord som är minst ett och så blev det lite litteratur och en tvättmaskin körd.

Jag har ännu inte gjort min första motionsrunda på motionscykel…men det ska jag snart fixa….vikten minskar och den gamla kärringen blir snart som en ny kärring….nu fattas det inte mycket tills jag är på min första prisjaktsnivå……då jag ska primera mig själv för ett gott utfört arbete….för det är jag väl värd…..som alltid smakar det så kostar det

Jag har inte hört något ifrån Anna så jag förmodar att hon har lagt ner det hela…och hon har säkert nog med sig själv och sitt liv…..barn ..män…arbete och den ny lägenheten.

Ringde Isabel igår men hon svarade inte så hon var säkert upptagen…jag ville inte ringa igen….. för hon kanske behövde vara ifred vad vet jag. Livet har lärt mig att inte stöta på….. utan låta människor välja själva om och när de vill ha kontakt.

Ingen vår i sikte ännu….

Ha en fin dag

Tjenixen 

 

 


Want to Leave a Reply?