Vi jobbar på

God morgon

Idag ska vi avsluta vår tapetsering och det blir riktigt snyggt och bra och det är jätteskönt att det snart är klart ….för naturligtvis tär det på krafterna på oss båda två…. nu är det riktigt ostädat men det får bli nästa veckas dilemma. Mina krafter har gått till motionscykling och tapetsering….min målsättning av viktnedgång är nästan klar nu fattas det bara 3 kg…… så nu ökar jag på med ytterligare minus 5 kg….det har fått tagit tid men det går nu riktigt hyfsat bra…..jag känner mig ganska nöjd. Nästa vecka blir det storstädning av hela huset…det är ju så att det finns bara en viss kraft att hushålla med

Vad ska jag nu hitta på att planera ….nu är alla rummen renoverade…..jag äskar att planera och se framåt…..men  nu då….ska jag bara sätta mig ner och invänta döden ….så  ****** trist ……det lär jag inte bli vidare uppåt i humöret av….

Jag ska höra med Bruce och Sylvia m de är upptagna eller har lust att titta hit och äta på alla hjärtans dag

 

Den 18 februari är det ringträning på Hässleholmsgården 13.00-14-00……jag undrar var den nu ligger men det får vi väl kolla in med någon eller Eniro kan kanske hjälpa oss med det. Isabel med familj kommer hit och Isabel ska ställa Alfons veckan efter i Hässleholm

 

Igår var vi på City Gross och köpte  10 kg rotgrönsaker så inom kort ska jag koka borsjtj  och lite annat och frysa in….kålpudding och rotmos…rödbetor står och kokar de ska bli rödbetssallad…..och endera dagen ska jag göra en rysk sallad med rödbetor och kallrökt lax…så himla gott

Idag tog jag mig tid att skriva men nu är det dags att spotta i nävarna och dra igång.

Tjenixen

 


Want to Leave a Reply?