Trött e jag

Hej åh hå

Strålade solsken men ännu en kall dag. Blä tycker jag och längtar till att det blir vår….

Jag har nu målat alla garderobsdörrarna. Så nu är jag skittrött  förstås. the show must go on som vanligt.

Men om en stund ska jag rycka upp mig och cykla på motionscykel. . Jag har redan cyklat 20 minuter så jag ska köra 20 minuter till minst. Jag tränar för att bli starkare fysiskt….och om det är möjligt öka mitt välbefinnande.

På spiseln står en gryta med bland annat grönkålssoppa och puttrar….. det blir dagens lunch och jätte gott och mycket näringsrikt. Vi äter mycket grönkål och all sorts kål….det har ökat

I morgon hoppas jag på att tapetseringen ska starta….undrar om gubben ska prioritera detta annars så lär jag starta själv.   Det blir jobbigt men jag lär lösa det på envisheten min….. Eller ren tjurskallighet.

Ha nu en riktigt härlig dag

Tjenixen glöm aldrig att du är unik

 


Want to Leave a Reply?

««   ∞   »»