Tänk på din nästa

En god morgon hoppas jag att du har!

Minus 13,7 C och strålande solsken och en cm snö men efter vad jag har förstått så är vädret betydligt sämre söderut runt Österlen. Då jag absolut inte är någon vintermänniska så avskyr jag kylan och blåsten….inte för att jag vet om det blåser idag. Jag vill ha VÅR

Nu har de börjat lite smått att gräva på vår gata så det är fiber på väg in….. men det har tagit så lång tid så det kanske dröjer någon/några månader ännu..så vad ska vi då välja för bolag……Canal digital…..Telia….Boxer eller?? Bredband och TV….vi är ju inga stora TV tittare precis…Det tål att tänk på…vi får väl kolla in vilka erbjudande som finns just nu och hur långt fram de sträcker sig….undrar om man kan kolla det på Prisjakt.nu eller någon liknande site.

 

På lördag fyller Rolf år och jag har bjudit in in  Bruce och Sylvia på middag….vi brukar ju inte fira våra födelsedag i någon stor utsträckning……eller nästan inte alls…. Men eftersom de är hemma i Sverige så passade jag på….så vad ska jag då bjuda på…jag har frågat Rolf vad han vill ha i födelsedagspresent och som vanligt får jag svaret en puss….hmm av denna gamla kärring….vad han önskade sig till middag och fick svaret….ta något bara…så kanske ska jag steka några biffar och göra potatisgratäng…..eller någon köttgryta… eller kanske ska jag ta kalkonlår med potatis och sallad eller varma grönsaker…..det har jag  två jättestora i frysen…..tårta eller en paj…det tål att tänka på

Nu har jag skickat efter min jacka som jag är alldeles för gammal för att bära och den är på väg ifrån Tyskland…..det  har jag fått mail om….det är en vår jacka så det lär dröja innan jag kan använda den

Kanske ska vi ta en sväng till City Gross eller kanske väntar vi tills i morgon…här är ju väglaget helt ok men hur är det i Kristianstad…

Jag tycker att det är alldeles förskräckligt hur hela världen kan tillåta att det Syriska folket bombas dag efter dag …..har du tänk på att nästa gång kan det vara svenska folkets tur att bli utrotade på detta hemska sätt…..men det tycks mig som hela världen blundar…..jag känner inga syrier då tror jag att det skulle kännas ännu värre och det är så skrämmande redan nu

Jag önskar dig en trevlig dag och ta hand om dig och tänk på din nästa som det så vackert heter i den svenska religionen!

 

Tjenixen

 


Want to Leave a Reply?