Snart så är det klart

God morgon  njut av denna dag

Nu är alla väggarna tapetserade och det har varit mycket mätande för vi har ju inte mindre än 7 st dörrar.. . Men allt har blivit perfekt och nu återstår det att mätande och sätta tapeter på våra 8 st garderobsdörrar. Men sedan är det gjort och vi får åka och köpa nya tak och golvlister. Jag måste säga att det har blivit riktigt snyggt 😀 och vi kan känna oss nöjda och stolta över att vi har gjort ett snyggt hantverk  🙂

I morgon ska vi på vår årlig besiktning och jag ska in och kolla upp våra prover lite senare…. Jag undrar mest över mina diabetes världen.

<3 I morgon firar vi 26 år tillsammans och det ska vi fira på något sätt ….förmodligen blir det Janssons Frestade och storstädning och jag hoppas att Rolf köper oss några vackra blommor .

Så ta väl hand om dig


Want to Leave a Reply?