Medial

Hej åh hå

Oj vad det snöar… Det är inte riktigt min grej..  Det ska bli kallt eller svinkallt i veckan minus 10 C fy 17

Vi gör nytt försök att köpa taklist Byggmax ska ha hemma idag och passar då på att fylla på vår gasol i Kristianstad hos gasolkungen som har bra pris.När det blir så kallt måste mina växter i uterummet få rikligt med tillskottsvärme.

Kul att Isabel med familj kommer och hälsar på oss och hjälper oss att ställa ut Alfons…… förr fick vi hjälp av Moa men hon hör aldrig av sig numera eller hälsar på oss. Hon har väl roligare människor att umgås med än en gammal mormor

Hörde just att en av mina kusiner i Sthlm hade ramlat ihop i helgen ute på stan….vi blir äldre och allt ställs på enda… En dag är det dags att vandra vidare till nästa anhalt men jag är medial precis som många i min familj och det är ingenting som skrämmer mig….jag vet ju att det finns ett annat liv efter detta….jag kommer och hälsar på var så Säker.

Tjenixen må bra kramar


Want to Leave a Reply?