Koka soppa på en spik

God morgon

Inget strålade solsken här utan grått och trist väder men med en temperatur strax över plustecknet 

Hela huset är nu storstädat förutom golven som vi ska ta ett tag med i dag.

Jag ska koka cirka 10 liter borjtj har jag planerat. ….det är en perfekt lunch för oss….med mycket grönsaker och nu har jag ju mycket grönsaker hemma att koka soppa på….kål, lök, morötter, rödbetor, potatis och lite grönkål och eventullt någon annan grönsaker…. libbsticka och gräslök ska naturligtvis också i det ger ju så god smak….undrar om jag har kyckling i frysen. ..annars så får jag koka på nötkött eller hjortkött.

Hallen blev verkligen snygg….jag är trött på skåpet som står där….så nu får Isabel ta hem kristallglasen som hon fick för säkert 10 år sedan….och de engelska hundarna. …förresten kunde hon ta det mesta där så behöver vi inte ha skåpet 🙂

I morgon kommer Bruce och Sylvia hit och äter alla  <3 dags middag…. ..det blir nog rotmos med fläsklägg och wärmlandskorv….får nog köpa hem lite Västerviks senap

Kanske bakar jag petit chouer…..  😮

stavas det så måntro jag skulle kunna baka ett stort <3 och fylla med grädde och blåbär eller något sådant såsom jordgubbar 🙂 jag får plocka fram från frysen

Äntligen så får vi fiber…. oj vilken tid det har tagit

Njut av denna dag

Tjenixen 

 

 


Want to Leave a Reply?