kärringen är så ful så sågbocken gick ut????

Tack till Isabel, Micke och Izabella och David som kom och hälsade på oss. I vår ålder så betraktas man förmodligen som urgammal och urtrist och får vara tacksam om någon kan känna någon form av sympati för en….riktigt hur gammal och ful trist jag är insåg jag……… när jag visade Rolf en jacka i 2 lila färger och lite tuff och rolig i stilen …som jag funderade på att köpa och han sa…men den kan väl inte du ha som är så gammal…..hmm……kanske tänker han att kärringen var så ful så sågbocken gick ut

SÅ är det nu dags att ta på ett svart huckle och långa svarta kjolar och sätta sig ner och invänta på slutet….Det kan han ju drömma om…..om han ligger bra till….skulle inte tro det….

Han har naturligtvis fått läsa detta

Ett speciellt tack till Isabel som ställde ut Alfons på inoff utställning i Hässleholm han fick ett 1:a pris och god kritik och skötte sig bra och det var ju viktigast i detta skede. Nästa utställning blir också i Hässleholm i maj tror jag att det var.

 

Jag har inte haft tid att skriva något på några dagar för det har varit en hel del på gång….. men nu är jag igång igen

Idag äter vi kylskåpsrester för hela slanten…det finns en hel del

Jag ska cykla mina 30 minuter minst och plocka lite med mina små odlingar och jag behöver köpa in många stora torvkrukor…för det är dag för lite omplanteringar….vad som för övrigt står för dörren…kanske är det dags att ringa städfirman och få hela huset storstädat för nu när jag nu  är så gammal så ska jag nog inte anstränga mig….eller vad tror du

Så ha nu en bra dag och ta väl hand om dig

Tjenixen

2 Responses to “kärringen är så ful så sågbocken gick ut????”

  1. 1
    Isabel Renhorn

    Tack själva nu fick ni vila öronen i dag !!!

  2. 2

    jo öronen gick i vila 🙂


Want to Leave a Reply?

««   ∞   »»