Kallt är det brrr

God morgon

Oj vad vi har slitit men nu är alla tapeterna nere och på garderobsdörrarna var det väl 5 lager ungefär. Nu har jag till och med ont i armarna men nu är det värsta gjort och naturligtvis är vi trötta….nacken och axlar  värker…. nu återstår lite spackling….. men även det mesta är fixat där….sedan blir det dammsugning av väggarna och tak tvätt…Sedan är de dags för återuppbyggnaden….målning och tapetsering

Jag tycker det är kallt i huset….bara 20-21C i sovrummet och  det är alldeles för lite för mig….jag behöver 23 C annars så får jag bara ondare och ondare….men jag tänder en bra varje dag och då blir det lite bättre….jag har fått riktigt bra snits på eldandet….nu ska det ju bli så kallt i veckan….

USCH….men det är bara att ta skeden i vacker hand och gilla läget….och livet har LÄRT mig att gilla läget vad som än händer och vad jag än tycker om det egentligen innerst inne…..så är det bara att bita ihop och gilla läget…..det underlättar för att kunna gå vidare i livet om man anpassar sig och gillar läget…..sorg…frustration….besvikelse… det är en del av livet och bara känslor….negativitet kan ändra sig och bli positivitet en annan dag och under tiden så är det enklast att gilla läget…

Så nu är det väl snart dags att spotta i nävarna och ta ett tag igen men gubben min har gått och vilat sig och det är inte mycket som jag kan göra innan han har hängt upp garderobsdörrarna som ligger på tapetbordet….kanske kan jag trycka ut lite spackel men då får jag nog ha tur för denna spackeltub har legat nere i källaren och är stenhård

I veckan ska det bli KALLLT….inte så roligt precis för kyla innebär mera smärta för mig….så det lär bli brasor….för om möjligt hålla mig hyfsat på benen utan för mycket ont

ha en riktigt bra söndag

Tjenixen


Want to Leave a Reply?