Inköpsdags

God morgon

Nu har jag cyklat i 30 minuter på motionscykel och idag känner jag mig trött men jag har lärt mig att det går ju över och förresten vad gör det om 100 år…1 hg kvar till mitt nästa delmål 🙂

Gubben min sätter upp taklist och idag har han en hjälpreda så allt går som en dans

Idag ska vi besöka City Gross i Kristianstad och göra lite inköp…. den här veckan har jag 10 % rabatt på det jag handlar och jag är mycket prismedveten..så det gäller att ha ögonen öppna när men väljer var man ska handla….Jag borde ta ett tag och plocka i ordning i frysarna så jag får mera pejl på vad som finns….ska jag köpa en halv gris fram i vår…..då  får vi ju hem en hel massa grillkött inför grillsäsongen

Idag blir det laxhamburgare till middag och det ska bli riktigt gott. Lunchen blir väl någon soppa….kanske kokar jag en  grönkålssoppa…det är ju en av mina favoriter eller så plockar jag fram en borsjtj ifrån frysen….det är väl kanske lika bra så slipper jag koka soppa idag

Jag ska väl klippa svansarna inför Alfons utställning….i alla fall på Alfons….på fredag när Isabel kommer så blir det potatismos och falukorv i ugn…..det är också riktigt gott

Kallt är det minus 7 i morse men strålande solsken nu och nu ligger det väl kanske på någon minusgrad…..

I morgon blir det städning av hela huset… snart tar jag hem en städfirma och gör en storstädning medan jag sitter och vilar 🙂

Ha en riktigt bra dag och du ta hand om dig

tänk nu på detta

Tjenixen

 

 

 

 

 

 


Want to Leave a Reply?