Alldeles för kallt

God morgon om det nu är en god morgon när man har 9-10 grader minus…. för mig är det avskyvärt och ger bara mera ont….visst är det vackert att titta på den vita snön och strålande solsken….men jag tittar hellre på ett vykort och slipper kylan….och extra ont

Nu är taket tvättat och målat och idag ska jag tvätta dörrkarmarna med målartvätt med mera och sedan ska jag måla…..Så i vecka blir det tapetsering och det är naturligtvis roligt och sprider en härlig känsla när allt är klart 🙂  …..

Mina händer…handleder…och armar…..vi kommer inte riktigt överens men jag får smörja in dom med votarensalva så blir det lite lättare

När Rolf kommer hem så hjälper han mig…..Idag lagar Rolf mat potatismos och vitlöksmarinerad strömming… det blir gott

Jag ska höra med Bruce och Sylvia hur de mår om de har lust att titta hit i veckan och äta med oss…..jag funderar på att koka ärtsoppa….eller något annat som sköter sig själv…..

Jag ska i slutet av veckan ta en tur till City Gross  där har de billiga rotfrukter och det är bra mat till bra pris… så få vi se om det blir till Hässleholm eller Kristianstad…det spelar egentligen ingen roll

Jag funderar på om jag ska ta en paus ifrån Facebook…. redan nu så har det börjat att läggas ut falska uppgifter oftast i SD namn och flera av mina nyare vänner verkar känna djup tillhörighet till SD och delar så gärna ut falska nyheter….jag orkar inte vara den stridande och vill inte se det….det spelar ju inge roll om  man påpekar att det är falska nyheter  det återkommer igen och igen och nu när det snart är val så lär det strömma in mer och mer  Jag behöver ju inte vara på FB så intressant är det ju inte.

Ha en riktigt bra dag

Tjenixen


Want to Leave a Reply?