Alldeles för kallt

God morgon där ute i Spacen

Lite sol och mycket moln och cirka 10 minus…..så ingen vår i sikte ännu…visst är det trist…

Jag tänkte att jag skulle lägga in Alfons här på sidan. under hanar…..MEN….kommer jag ihåg hur det funkar….hmm….det tar nog ett tag

Vi har ännu inte ätit frukost idag blir det omelett med sallad och skinka….gubben min väntar säkert på att jag ska sätta igång. Men ingenting hindrar ju honom att starta frukosten. Till lunch ska jag koka en laxsoppa och middag serveras det fläskkotlett med grönsaker

Idag har jag säkert 100 st miniplantor som ska skolas om… puh….tomter, gurka, chili,  squars, bönor, grönkål och vad var det nu  mera 🙂 det lär ta ett tag……jag önskar mig en lite högre värme så jag kan sätta ut allt i uterummet så det inte växer alltför snabbt….jag vet inte om jag vågar sätta ut det redan ….jag håller cirka 6-7 C där…sedan ska jag så paprika också…sallad har jag redan sått 2 sorter….Alla mina kaktusar, mitt olivträd  har mått superbra där och mina citrusväxter också…..mina Aloe Vera palmer…. i år har deras övervintran varit perfekt.

Jag pratade just med Isabel och mobilen låg på skrivbordet och högtalaren var på…Lilleman undrade var i hela världen är hon.

 

För övrigt ska jag ligga lågt idag så att min tennisarmbåge får vila sig frisk….jag vill inte ha detta i flera månader…det är inte precis någon hit.

så njut nu av denna dag och du ta väl hand om dig

Tjenixen


Want to Leave a Reply?

««   ∞   »»