Aj aj aj

God morgon

Nu har jag gjort min morgonmotion och det känns bra!

Nu återstår det endast 3 st tapetvåder men idag gör jag ingenting för nu är båda mina händer så fruktansvärt onda….så sorgligt när det är så lite kvar. Men det går bara inte. Jag har smort in mina händer med smärtstillande salva och hoppas att det ska bli bättre. Bara tanken på att jag ska skära upp kött till kalops och dillkött gör att jag fryser vid tanken så ont har jag…..men det får lösa sig.

Så idag blir det vila i stor skala och jag hoppas att Rolf har ner återstående tapetvåder när han kommer hem.

brun labrador hane

David leker i snö flera bilder under Hundfoto

I nästa vecka blir det vinter ..brr många kalla dagar minus 6-8  fy ***. Så då går jag i ide och ägnar mig åt att elda i kaminen…vi har nu bott här nere i Skåne i 4 år och vi har lärt oss att i februari kommer alltid kylan…men vi har ingen snö så det kommer att gå hårt åt fästingar och mördarsniglar och det gläder mig förstås.

Ha en bra dag

Tjenixen

 

 


Want to Leave a Reply?