Åh vad jag är bra

God morgon eller trevlig förmiddag…vilket som passar dig bäst

En grå tisdag tjii sol  men ganska snöfritt och halkfria vägbanor…. det är bra men naturligtvis så vill jag ha sol och tidig vår… men inte ser det så ut… utan det är minusgrader i sikte så långt jag ser. Det är så härligt när det blir grön musöron på träden och allt det gråa över går i olika gröna nyanser

Minus ytterligare ett kilo….när jag har minskat 5 kg till…så ska jag belöna mig…åh vad jag är bra…..med vad ska jag då belöna mig med….vad vill jag helst ha…. 🙂 sol och värme….hmm…..men inte blir gubben min glad om jag sticker söderut ensam en vecka….om det tycker han inte…men det är ju inte lätt att få hundvakt till 3 st hundar och att lämna in dom blir så gräsligt dyrt

Idag sätter gubben min lister….men det fanns inte tillräckligt med taklister hemma så vi får göra ett nytt besök på Byggmax….

Grönsakssoppa blir det till lunch och pepparbiff med klyftpotatis till middag…..gott precis som vanligt 🙂

På fredag kommer Isabel, Micke och Izabella så roligt att de tittar hit….och att vi får hjälp med att ställa Alfons på inofficiell utställning  i Hässleholm….och fåren trevlig helg med många glada skratt

Det är så trevligt med lite sällskap då och då

Idag tänker jag på zzzzzz undrar hur detta ska sluta…..det ser ut att gå ¨åt ************* så var zzzzzzz liv totalt slut på glädje och utveckling

Jag har cyklat mina 30 minuter och försökt att stretcha….kanske ska det inte göra så ont i mina ben sedan om jag har tur.

Min läkare skrev ju ut en extra tablett blodtryckspiller men i morse hade jag så lågt blodtryck 127/66 och jag har känt av det i flera dagar så jag får nog sluta med den för jag blir så matt och  lite yr…..eller är det en omställning…

Så ha nu en riktigt bra dag och ta väl hand om dig

Tjenixen

 

 


Want to Leave a Reply?