tisdag 23 januari

Hej åh hå

Vi har varit och storhandlat i Hässleholm och det var mest torrvaror och rengöringsartiklar. Kött och fisk finns ju i frysen. Både lax, torsk och strömming. Så nu klarar vi oss ett bra tag. Vi brukar passa på när det är tisdag då har jag 5 % rabatt där.

Idag kokar jag kött och gör en kalvsylta…bra att ha till pålägg och även till lunch eller middag. Kalvsylta och min rödbetssallad …det är en riktigt perfekt lunch precis som den borsjtj som jag tog fram ur frysen till lunch idag.

Nu är nästan hela huset storstädat vi har några golv kvar tills i morgon. Tvättmaskinen går och ingen tvätt ligger där och ser tris ut…..så skönt 🙂

I morgon får jag ta ett tag med tapeterna igen…..ingenting som jag ser fram emot men det ska göras och det får ta någon månad…..jag ser fram emot när vi ska välja tapeter och tapetsera.

Idag har Rolf hämtat oss lite mera ved….jag har tänt en brasa varje eftermiddag då jag inte uppskattar nör det är kallt och nu var veden i stort sätt slut. Så himla skönt det är med en brasa ….jag blir så varm och kan slappna av.

Jag har cyklat på min motionscykel i 30 minuter och kanske blir det en stund till innan kvällen…

Jag önskar dig en bra dag om nu någon läser detta

 

 


Want to Leave a Reply?