Tack för trevlig samvaro

God morgon

Tack Bruce och Sylvia för god lunch och några timmars småprat! Det är som alltid trevligt att träffa och få tjata lite 🙂  nu får jag lära mig att laga köttfärsfylldpannkasrulle för det blev gubben min mycket förtjust i…. så det ska jag åstadkomma endera dagen.

Idag ska jag ta det lite piano….min nacke är inte med mig utan skitond……kan det vara gåbandet…förmodligen är det så och jag som verkligen tycket att jag har varit riktigt försiktig…och introducerat gåbandet försiktigt. Så idag lir det bara lite motionscyklande och förmodligen mycket försiktigt.

Idag har jag tagit fram pulled pork från frysen till middag och en grönkålssoppa till lunch…..så idag står det ingen matlagning på schemat…jag skulle vilja ta ner några tapetvåder men jag vet inte om det funkar för nacken förmodligen inte…så jag ska kanske inta några vilopauser i horisontellt läge…och vara nöjd med det. Gubben min är inte hemma han är ute  och förlustar sig eller kanske inte…..hemma är han i alla fall inte.

Om några veckor firar vi 26 år tillsammans…. en bedrift….. absolut och hur ska vi fira det…..

Idag får jag ta och titta till min minimala plantor som har tittat upp ur jorden och fixa en sprayflaska att vattna dom med…..hemodlade tomater ‘är bara så goda medan de tomater man köper inte smakar eller doftar någonting alls.

Vår gräsmatta….eller vad jag ska kall den…..består nu mest av en massa krater…..det ska jag försöka att få stop på när det blir tillräckligt varmt för att vara ute. Alfons är en kille med stora bra grävskovlar…..om det tycker jag inte…

I nästa vecka ska vi få kallt en natt minus 8 C brr…jag vill ha vår och kanske få t en tur med husbilen till någon camping eller ställplats…

Ha en bra dag

Tjenixen

 

 

 


Want to Leave a Reply?