Slit och släp

God morgon eller trevlig förmiddag

Nu har vi lyckats att skrapa bort cirka hälften av tapeterna i stora hallen och det känns riktigt bra. Nytt tag tar vi idag också efter lunch skulle jag tro….när Rolf har kommit tillbaka. Men jag ska strax ta ett första tag.

Jag har precis gått en stund på gåbandet och cyklat 30 minuter på motionscykeln och jag hoppas att jag tar  minst 20-30 minuter till fram på eftermiddagen eller eventuellt fram i kväll.

Det är snart dags att gå och ta våra årliga prov på vår vårdcentrals laboratorium….jag hade planerat att det skulle göras i nästa vecka…. MEN ….klockan 07.00 är det då 8-10  minusgrader och det har jag  ingen lust att dra ut oss i så det får bli i slutet av denna vecka istället. Huvudsaken är ju att det blir gjort så att vår läkare har fått tillgång till våra resultat när vi kommer dit.

Usch vad jag är trött på detta mörker och kyla och vi har ändå ingen snö eller minusgrader…..VÅR…vår vår….vill jag ha….ljus och värme

Idag vill Rolf ha stekt fläsk med löksås så det är han som lagar maten….av princip steker jag aldrig fläsk…..jag har inte bestämt om jag ska äta fläsket eller om jag ska ta något annat….stekfläsk är ju inte riktigt bra mat om man vill gå ner i vikt. Vi får se… jag har tagit fram grönkålssoppa ifrån frysen tlll lunch.

Nu ska jag at ett tag med tapeterna för nu har jag vilat mig lite sedan min motion….kanske skulle jag ta mig en kopp kaffe

Lev väl

Tjenixen

 

 

 

 


Want to Leave a Reply?