Lördag morgon 20/1

God morgon där ute

Här har det snöat oh det snöar fortfarande. Men vi bara cirka 2-3 cm snö och snart är snön borta för inom kort så har vi plusgrader dygnet runt. Än har vi egentligen inte haft någon meteorologisk vinter alltså 7 dagar i streck med minusgrader…… så min förhoppning är att vi ska slippa vinter och bara ha höst ända tills vårens ankomst…och den hoppas jag kommer extra tidigt i år…Jag längtar verkligen efter vårens ankomst!

Mina planer för dagen är…..att starta tapetnedtagningen…….koka en rödbetssoppa……göra en kycklinggryta…..och eventuellt så lite…kanske färga håret…egentligen borde golven torkas….men jag har absolut ingen som helst lust med det idag. Men Robban dammsuger ju varje dag så det är ju hyfsat här i alla fall.

Idag blev det sallad till frukost och jag längtar efter att få gå ut och plocka salladen till frukosten. Köpta tomater är inte gott…de varken doftar eller smakar tomater.  Jag brukar tänka att jag är född på fel breddgrad. Ett hus i  Portugal eller Spanien hade förmodligen passat mig mycket bättre. Men nu är jag alldeles för skruttig för att flytta och nu har vi ju ett hus som vi har renoverat efter våra önskemål så vi bor ju riktigt bra. Men visst drömmer jag mig bort då och då…..  en vecka eller två hade varit skönt. Men livet har lärt mig att man ska vara nöjd med det som står till buds och snart är det vår och då blir livet lättare. Snart kan jag gå ut och plocka rabarber 🙂

Igår värmde solen faktiskt riktigt skönt…så snart kan vi ha n stol och sätta oss ute i solen och njuta en stund då och då.

Njut av denna dag

Ta hand om dig på bästa sätt

Tjenixen

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Want to Leave a Reply?