Kallt mörkt trist

Nu har jag cyklat i 32 minuter på min motionscykel och eventuellt blir det en liten runda till lite senare. Snart är det tid att göra i ordning lite i uterummet och  samband med den städningen så ska mitt gåband in igen.

Jag behöver verkligen gå där för jag går så uselt så uselt.

Annars så ska jag koka pepparrotskött och göra färdig kalvsyltan som ligger i en gryta i kylskåpet och väntar på att bli mald och ta några tag med tapeterna i hallen.

Lunchen är fixad för det finns rester ifrån igår.

Vad ska jag då hitta på…just nu så är jag så evinnerligt trött på mörker, kyla och snö….jag drömmer mig ner till varmare breddgrader ….men man kan ju inte få allt…när man har 3 st hundar….så får man ta skeden i vacker hand och sitta där och frysa och ha ont. Men jag gör ju mitt bästa för att göra inomhusklimatet bättre och få lite mindre ont i mina händer för det är oftast där som smärtan är värst.

Nästa år fyller jag 70 år och då VILL jag åka till värmen . Jag firade inte 60 årsdagen och det är ännu mindre orsak att fira 70 år tycker jag….Men vem vet jag kanske inte behöver fundera över detta det har kanske löst sig av sig själv.

Jag såg att det är ringträning här på kennelklubben i Hässleholm…. den 18 februari…..Alfons skulle behöv gå….. men jag tror inte att Rolf fixar det….. han kan inte springa….han haltar alldeles för mycket …..är det hans knä månntro denna gång??

Tjenixen njut och ha det bäst

 

 

 


Want to Leave a Reply?