Frissan nästa

God morgon

Idag är det frissan som ska få ett besök och igår så färgade jag håret mer i mahogny  jag var å trött på att se mitt röda hår. Jag tyckte det blev bra och känner mig ganska nöjd nu är jag betydligt mörkare i håret.

jag tog ner två st våder på två garderobsdörrar och det gick bra men ack så ont jag fick…. så jag tror att vi får ta upp tapetbordet och lägga dörrarna på så jag slipper att hålla upp axlarna………. men det blir jag ju tvungen till senare…. men jag får väl ta det lite piano men tyvärr så hjälper det inte

Snart är januari till ända och i februari kommer väl någon form av kyla antar jag……… men snart är det slut på eländet och det känns så skönt. Jag har sått aubergine, och några tomatsorter….kanske är fröna gamla…….. vi får se vad som kommer upp annars så köper jag nya frö och idag ska jag så chili.

Funderar på om vi ska köpa hem en halv gris fram i vår……..det är ganska många kilo kött för oss….38-40 kg jag såg att det fanns gris  45 kr kg på en gård i närheten som vi har köpt av tidigare…eller vad väger en halv gris….men det är bra att ha hemma. Sist så rimmade jag allt som behövde saltas och det blev bra.

Jag har städat badrummet och tvättat av köksskåpen så ….Rolf får damma hela huset….jag avskyr att damma så denna månad städar vi själva

Nu hinner jag inte skriva mera

Tjenixen

 

 


Want to Leave a Reply?