Fredag 26 januari

Trevlig förmiddag önskar jag dig

Nya fröknäcke har jag bakat  och huset är nystädat.

Gårdagen förflöt i hast som en dröm som min gamla mor brukade säga. Vad gjorde jag….cyklade en 40 minuter på motionscykeln…eldade i braskaminen eftersom jag frös som vanligt alltså…kokade soppa…..småplockade lite…löste korsord och drömde mig bort till lite varmare nejder 🙂

Alfons har vuxit och blivit en ganska stor pojke….. men just nu så behöver hans huvud bli lite större…och kraftigare men jag tror knappast att det blir så…. men man kan ju alltid hoppas…annars så är han snyggt ihopakommen och har framtiden för sig

Isabel har lovat komma och ställa honom i Hässleholm nu i slutet av februari…sedan får vi se när vi kan få  hjälp nästa gång. Malin har lovat hjälp till när hon är på samma utställning och hon har ju en tik så det fungerar ju bra.

Vad ska i nu hitta på idag….jag ska väl cykla en stund…minst 30 minuter helst en timma och jag skulle vilja få in mitt gåband …men det medför ju en hel de jobb  för nu står det längt bort i uterummet. Det är många saker som måste förflyttas….PUST åh STONK det får vi väl skjuta på framtiden

I natt drömde jag om några människor som har stått mig mycket nära och sedan ”försvunnit”  men det är ingenting som man måste hänga läpp någon längre stund  utan inse att ibland så är tiden kommen…..man ska minnas att det som var bra och lämna resten att blåsa sin väg. Man var inte på samma nivå helt enkelt och ibland kan man filosofera över om man verkligen stod varandra nära ….för enligt min åsikt så är det så att om man står varandra nära så finns man kvar….

även om man tar en liten paus innan man ”knackar” på igen

Tjenixen ha en bra dag!!

 

 


Want to Leave a Reply?