Det är söndag morgon

Söndags morgon och mitt huvud känns inte alls tungt

En ganska grå morgon trist är det förstås. Nu behöver jag lite sol och värme för att tycka att livet är kul

Nu är listerna nedtagna ifrån den stora hallen och tapeterna borta på alla garderobsdörrarna. Så  nu ger vi oss snart på väggarna….det lär ta ett tag innan allt är fixat så vi kn börja uppbyggnaden….

Gårdagen var riktigt mysig strålande solsken…åh så skönt det var.

Mina auberginefrö har tittat upp och flera av mina olika tomter men ännu inte mina chilifrön men dom kommer. Igår hittade jag en påse med några gula tomatfrön så de ska väl också ner i jorden och få gro 🙂 Nu ska jag så sallad i uterummet förmodligen 3 sorter så snart…. så går det runt igen med färska grönsaker. Det är roligt!

Jag har promenerat på gåbandet och cyklat i cirka 40 minuter….det tar emot att gå på gåbandet så jag börjar med det för jag blir trött bara jag tänker på det.Det är bara ett utslag av ”jag vill absolut inte” för det är ju så mycket jobbigare att gå…… köra på motionscykel är inte så jobbigt…för där upplever jag inte något motstånd

njut av denna dag som om den vore din sista….man vet ju aldrig när den dagen  kommer och det är väl skönt och praktiskt

 

 


Want to Leave a Reply?