Det är lördag morgon…

Hej åh hå

Strålande solsken 🙂

Igår gjorde vi lite jobb i uterummet och flyttade och släpade lite grejer hitan och ditan….och till sist så drog vi in gåbandet…… så nu är det på plats och jag kan inte längre skylla på att jag inte vill gå ute i uterummet i kylan 🙂

Vi fixade lite i ordning i uterummet också så nu kan vi  med en lite insats få till ett mysigt uterum när värmen gör sig påmind….jag ska så sallad därute inom kort….undrar om jag har några salladsfrö hemma….mina kaktusar har överlevt vintern och har blommat hela tiden och blommar ännu men är insvepta i bubbelplast och mina citrus träd mår mycket bättre än när vi släpade in dom…..lagern har leverart lagerblad och växer till sig bra. Vi har hållit cirka 5-6C där ute hela vintern och så får det fortsätta så länge det behövs.

Idag har jag startat med 5 min på gåbandet i lagom lunk och 25 minuter på motionscykeln….och detta ska upprepas en gång till idag…. och jag ska öka sakta….…… har jag planerat så att jag inte får så ont för att gå på gåbandet är mycket jobbigt för mig och kan lätt sluta i  kaos. Muskelvärk har jag redan….men det är inte så stort problem för ont är jag ju van att ha varje dag…trist javisst……. men det är inte mycket att göra åt.

Idag måste det ner några tapetvåder…..trist jobb som ger mycket smärta ….men ner ska dom och det får ta den tid det tar. Snart är det dags för en fika tycker jag….

Så ha en fin lördag och ta väl hand om dig

 

 


Want to Leave a Reply?