18 januari 2018

Hi

Nu har i varit i Kristianstad och fyllt på våra gasolkrukor. Där finns ett företag som fyller på och det blir billigare. Kanske blir det kallt nu och jag har mina citronträd och alla kaktusarna som hänger där ute och de blommar som aldrig förr.. Det vore skönt om vi han hålla en cirka 5 C där ute så att alla växterna klarar sig.

Det kändes som att det var dags att köpa hem lite så jord och så aubergine och några tomatplantor….och kanske några bönor att ha i fönstret så länge…livsandarna börjar med andra ord vakna till igen. Så nu får jag så lite i taget

Vi har nu köpt en ångtapet borttagare för nu drar det ihop sig till att vi ska renovera stora hallen…det blir nog jobbigt….jag skulle tro att det blir mitt jobb…att slita ner alla tapeterna…….hugaligen…..det blir nog lite tufft med min nacke och mina axlar….

men skam den som ger sig. Jag får väl ta lite i taget.

Idag har jag satt in fläskkarré och det ska bli pulled pork……vilket Rolf är mycket förtjust i….och det sköter sig ju själv.

igår cyklade jag n timma på motionscykeln och det gick bra bättre än förväntat förr nu var det ett tag sedan. Så en timmas cykling står på mitt schema idag och varje dag framöver….Gubben min skulle behöva cykla lite för att öka sin kondis han är så trött

När ska vi få vårt fiber…..ja det tycks mig helt horribelt..

Annars så gör jag inte så mycket….drömmer mig till sydligare breddgrader men det gör jag ju alltid vid denna tiden så det ju ingenting nytt precis. Jag skulle gärna sitta i solen  en vecka nere i Spanien lite längre fram men jag ser fram emot en tur med husbilen….

Nu har jag beställt tid för vår årliga checking up……så om en månad är det fixat och det känns alltid bra.

Ha det bäst

Kramizar 


Want to Leave a Reply?